top of page
wolf 03.jpg

ALPHA
LEGAL CREATIVES

Antwerpen - Rotterdam

VOORKOM PLAGIAAT! BESCHERM JE MERK, NFT'S EN IDEEËN.

Hi there!

Ik ben Zaïna De Beer, founder van Alpha Legal Creatives

IP Juriste, kunstenares, onderneemster en keynote speaker, ik ben het allemaal. 

 

Het is mijn passie om op te komen voor artiesten en creatieve geesten. Zij zijn niet snel geneigd om juridisch advies in te winnen, so here I am!

foto shoot 1_edited.png
ALPHA
alpha.jpg

ALPHA

ARTWORK IS WORK

We beschermen jouw creatieve werken en onderneming tegen plagiaat. Je bent bij ons aan het goede adres als je een ondernemer bent in België of Nederland. 

Wil je graag een eigen onderneming starten, maar heb je hulp nodig bij het kiezen van een gepaste merknaam? Heb je een NFT collectie die je graag wilt beschermen? Wil je weten of je merknaam nog beschikbaar is? Heb je nog geen logo of website? We've got you covered!

EXPERTISE

Bij ons kun je een merknaam of logo registreren in de Benelux of Europa. Voor ontwerpers beschermen we design en vormgeving. Voor start-ups voorzien we adviesverlening op maat. Hulp nodig bij de oprichting of dagelijks beheer van je onderneming? Onze juristen helpen je graag verder. Ook werken wij samen met verschillende creatives in België en Nederland die je helpen bij het ontwerpen van je brand & webdesign. 

JURIDISCH ADVIES  

Ben je een creatief genie en wil je tegen gunstige tarieven juridisch geadviseerd worden? We zijn juristen met passie voor kunst en recht. Zo denken we graag met je mee en zijn we van mening dat juridisch advies betaalbaar moet zijn voor elke ondernemer

TREATMENTS

ALPHA #1 MERKBESCHERMING

veeg 01.jpg

WAT KLANTEN VERTELLEN

Ik ben bij Zaïna gaan aankloppen voor wat meer info rond merkbescherming. Tijdens onze meeting gaf ze me alle duidelijk uitleg en voordelen van een merkbescherming. Zaïna is zo'n spontane en enthousiaste onderneemster die graag haar tijd neemt om jou duidelijk te adviseren zonder je iets op te dringen.
Uiteindelijk koos ik ervoor om mijn merk te beschermen. Tijdens dit proces hield ze mij vlot op de hoogte van alle stappen.
Dank je wel voor de vlotte samenwerking Zaïna!

An Sofie De Staercke (AS BURO + ALPHA partner)

Blijf op de hoogte!

bedankt!

CONTACT
bottom of page